Spargelsalat mit Orangendressing
Spargel Macchiato (Spargelsuppe)
Spargelquiche
Spargel mit Kartoffelgratin und diversen Saucen (merke: unbedingt die Wasabisauce machen)
Spargeleis
***
The evening before we took off to Palma I attended a cooking event together with two friends: Everything Asparagus. It took place in Mea's Cucina in Schwerte (see website of the same name) with Michaela Wendel (Mea). Everything was made with asparagus:
Asparagus salad with orange dressing
Asparagus Macchiato (asparagus soup)
Asparagus quiche
Asparagus with potato gratin and various sauces (note to self: remember to make the wasabi sauce)
Asparagus ice cream
Wir bildeten kleine Gruppen, meine Freundinnen und ich machten die Quiche. / We worked in small teams, my friends and I made the quiche.
Das kleine Süppchen. / The tiny soup.
Tipp für Kartoffelgratin: die rohen Kartoffeln in einem Löffel einschneiden. Einfach in die Form legen, sie öffnen sich von selbst. / Good advice for the potato gratin: cut the raw potato in a spoon. Just put it into the baking form, it'll open itself.
Das Eis schmeckte hervorragend. / The ice cream was delicious!
Gestern habe ich die Quiche selbst gebacken, sie ist gut gelungen. / I made the quiche myself yesterday, it turned out well.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen